Norway  Norway

Rayong Hotels

Rayong-provinsen er kjent på kysten av havet sand Tast inn andre vakre turist populær i løpet av ferien helgen. Reise er ikke vanskelig, bare to timer fra Bangkok. Eller bruk bussen service.Rayong er velsignet med sin overflod av natur skjønnhet. Den har et velfortjent rykte for å produsere sjømatprodukter som reker pasta, fiskesaus og tørket sjømat, og tropiske frukter som rambutan, mangostan og durian er den mest kjente.

topografi:

Generelt er geografien i Rayong er preget av en rekke fjell ispedd med flate sletter og store landområder under skog, gummi og frukt plantasje. Offshore, er det mange øyer som er godt kjent av turistene, som Ko Samet og Ko Mun.

Sted:

Rayong ligger i øst kysten av Thailand den nordlige kysten av Gulf of Thailand, omtrent 179 kilometer fra Bangkok.

Rayong har en omfattende kystlinje som strekker seg ca 100 kilometer, og noen 3552 kvadratkilometer i området, og er delt inn i 6 administrative distrikter og to sub-distrikt. Mot nord og vest de grenser provinsen Chonburi, i øst av Chanthaburi provinsen og i sør av Gulf of Thailand. Den totale befolkningen i provinsen er ca 508 398 personer. (I 1996)

English Israel Slovakia Singapore HongKong Taiwan Arab Hungary Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey China Korea Japan Thai
© 2024 Copyrighted by Thai Tour Info Co., Ltd. Tel +662 1641001-2 email sales@choowap.com