Belgium  Belgium

Rayong hotels

Rayong provincie is beroemd aan de kust van zeezand Voer een willekeurige andere mooie toeristische populair tijdens de vakantie weekend. Reizen is niet moeilijk, op slechts 2 uur rijden van Bangkok. Of gebruik de bus service.Rayong is gezegend met de overvloed van de natuur schoonheid. Het heeft een welverdiende reputatie voor het produceren van schaal-en schelpdieren producten zoals trassi, vissaus en gedroogde vis en tropisch fruit, waarvan rambutan, mangosteen en durian zijn de meest bekende.

topografie:
 
In het algemeen is de geografie van Rayong wordt gekenmerkt door een reeks van bergen, afgewisseld door vlaktes en grote stukken land onder bos, rubber en fruit plantage. Offshore, zijn er vele eilanden die zijn goed bekend bij de toerist, zoals Ko Samet en Ko Mun.

Woonplaats:

Rayong is gelegen in de oostkust van Thailand aan de noordelijke kust van de Golf van Thailand, ongeveer 179 kilometer van Bangkok.

Rayong heeft een uitgebreide kustlijn van ongeveer 100 kilometer, en een aantal 3,552 kilometers plein in gebied, en is verdeeld in 6 arrondissementen en 2 sub-district. In het noorden en het westen worden ze begrensd door de provincie Chonburi, in het oosten door Chanthaburi provincie en het zuiden door de Golf van Thailand. De totale bevolking van de provincie is ongeveer 508.398 personen. (In 1996)

English Israel Slovakia Singapore HongKong Taiwan Arab Hungary Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey China Korea Japan Thai
© 2024 Copyrighted by Thai Tour Info Co., Ltd. Tel +662 1641001-2 email sales@choowap.com