Hungary  Hungary

Rayong hotelek

Rayong tartomány híres tengerpartján tengeri homok Írjon be más, kedvelt turisztikai gyönyörű hétvége alatt. Utazási nem nehéz, csak 2 óra Bangkok. Vagy használja a busz service.Rayong van megáldva, hogy rengeteg a természet szépségét. Ez egy jól megérdemelt hírnevét a termelő tengeri termékek, mint például a rák pasztát, halszószt és szárított tenger gyümölcseit, és a trópusi gyümölcsök, amelyek rambutan, mangosztán és a Durian a leghíresebb.

topográfia:
 
Általában a földrajz Rayong által jelzett sor hegyek tarkítják a lapos síkság és a nagy kiterjedésű földterületek erdő-, gumi-és gyümölcs ültetvény. Offshore, sokan vannak szigetek, amelyek jól ismertek a turista, mint a Ko Samet és Ko Mun.

Tartózkodási hely:

Rayong található a Thaiföld keleti partján az északi part a Thai-öböl, mintegy 179 km-re Bangkok.

Rayong kiterjedt tengerparttal nyúlik a mintegy 100 kilométerre, és néhány kilométerre 3552 négyzetméter területű, és van osztva 6 közigazgatási körzet és 2 sub-kerületben. Az északi és a nyugati ezek által határolt tartomány Chonburi, keleten Chanthaburi tartomány és délen a Thai-öböl. A teljes lakosság a tartomány mintegy 508.398 fő. (1996)

English Israel Slovakia Singapore HongKong Taiwan Arab Hungary Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey China Korea Japan Thai
© 2024 Copyrighted by Thai Tour Info Co., Ltd. Tel +662 1641001-2 email sales@choowap.com