Finland  Finland

Rayong Hotels

Rayong maakunnassa on kuuluisa rannikolla merihiekkaa Syötä muu kaunis turisti suosittua loma viikonloppuna. Matka ei ole vaikeaa, vain 2 tunnin päässä Bangkokista. Tai käytä linja service.Rayong on siunattu sen runsaasti luonnon kauneutta. Se on hyvin ansaittu maine tuottaa mereneläviä tuotteita, kuten katkarapuja tahna, kalakastike ja kuivatut äyriäiset ja trooppisia hedelmiä joka Rambutaani, Mangosteen ja durian ovat kaikkein kuuluisin.

Topografia:

Yleensä maantiede Rayong on merkitty sarjan vuorten välissä on tasainen tasangoilla ja suuret maa-alueet mukaan metsä-, kumi-ja hedelmäpuuviljelyksinä. Offshore monia saaria, jotka ovat hyvin tunnettuja turisti, kuten Ko Samet ja Ko Mun.

Paikkakunta:

Rayong sijaitsee itärannikolla Thaimaan pohjoisosassa rantaviivaa lahden Thaimaassa, noin 179 kilometrin päässä Bangkokista.

Rayong on laaja rantaviivaa noin 100 km, ja noin 3552 km neliön alueella, ja se on jaettu 6 hallinnollisiksi ja 2 osa-alueella. Pohjoiseen ja länteen niitä reunustavat maakunta Chonburi, idässä Chanthaburi maakunnassa ja etelässä lahden Thaimaassa.Väkiluku maakunnassa on noin 508398 henkilöä. (Vuonna 1996)

English Israel Slovakia Singapore HongKong Taiwan Arab Hungary Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey China Korea Japan Thai
© 2024 Copyrighted by Thai Tour Info Co., Ltd. Tel +662 1641001-2 email sales@choowap.com