Sweden  Sweden

Rayong Hotels

Rayong-provinsen är känd på kusten av havssand Ange all övrig vackra turist populär under helgen. Travel är inte svårt, bara 2 timmar från Bangkok. Eller använd bussen service.Rayong är välsignad med sitt överflöd av naturen skönhet. Den har ett välförtjänt rykte för att producera fisk produkter som räkpasta, fisksås och torkad fisk och skaldjur, och tropiska frukter som rambutan, mangostan och Durian är den mest kända.

topografi:

I allmänhet geografi Rayong präglas av en serie av berg med mellanliggande slätter och stora landområden under skogs-, gummi och frukt plantage. Offshore, det finns många öar som är väl kända av turister, som Ko Samet och Ko Mun.

Plats:

Rayong ligger i den östra kusten av Thailand på norra stranden av Gulf of Thailand, cirka 179 kilometer från Bangkok.

Rayong har ett omfattande kust sträcker för cirka 100 kilometer, och vissa 3.552 kvadratkilometer i området, och är indelad i 6 administrativa distrikt och 2 sub-distriktet. I norr och väster de gränsar provinsen Chonburi, i öster av Chanthaburi provinsen och i söder av Gulf of Thailand. Den totala befolkningen i provinsen är ca 508.398 personer. (1996)

English Israel Slovakia Singapore HongKong Taiwan Arab Hungary Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey China Korea Japan Thai
© 2024 Copyrighted by Thai Tour Info Co., Ltd. Tel +662 1641001-2 email sales@choowap.com